dissabte, 13 de desembre de 2014

Adéu Joan, adéu

Avui, tot i fer bon temps, és un dia trist. Aquesta matinada ens deixava Joan Barril, presentador d'''El cafè de la república'' a Catalunya Ràdio. Barril, nascut a Barcelona fa 62 anys, feia 10 anys què presentava aquest programa a la ràdio pública. A més, ha col·laborat amb diversos diaris, entre ells, ''El Periódico'', ''Diari de Barcelona'', ''El Món'', ''El País'' i ''La Vanguardia''. Sempre ha sigut un home de lletres, a més, un gran escriptor, comunicador i persona. Des de l'octubre, però, no sortia a les ones per culpa d'una pneumònia.

Molts recordem aquells editorials què només tú sabies fer, amb aquell realisme i aquell punt picant de sàtira. Només tu ens mantenies atents a les 9 del vespre a les ones de Catalunya Ràdio esperant de tot cor la teva aparició diària. Encara recordem quan feies ''L'illa del tresos'', que és un ara descanses.

Avui, el món del periodisme està més trist i sol, després de la pèrdua de dos dels grans en tant poc temps. Entre Tatiana Sisquella i tu serà una cosa poc difícil de reparar en poc temps. Moltes gràcies per la feina feta. A més, ens hagués agradat poder veure el cafè a la república. Descansa en pau.


Aquí us deixem una entrevista a Pere Mas, col·laborador d''El cafè de la república'', on donava el seu condol: 

           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada