dimecres, 31 de desembre de 2014

I el Cas Pujol?


Ahir, el President de la Generalitat, Artur Mas, va fer el seu tradicional missatge de cap d'any. Va parlar del procés, de la crisi i de la corrupció. Especialment, vaig estar esperant el moment de la corrupció. Va manifestar el seu compromís en fer bé les coses exigir responsabilitats a tots aquells que cometin irregularitats. Home, president, jo pensava que potser tindria alguna consideració i faria alguna menció al Cas Pujol i als exdirigents de CDC, Macià Alavedra i Lluís Prenafeta, que hauran de complir una pena de 6 anys i 10 mesos de presó i pagar multes milionàries. Per què no va fer-ne cap menció?

Per què no va dedicar ni un segon del seu missatge a parlar de l'escàndol de corrupció més gran que ha tingut aquest any aquest país? Per què no va fer autocrítica del que ha suposat ''la caiguda d'un mite'' com l'exhonorable senyor Pujol i família? Jo pensava que ara som en temps de transparència i és hora de fer net. Però no, ni una menció al cas.

A més, no només això, també va parlar de les desigualtats que patim i patirem aquest any nou. Un missatge que, per a mí, va ser decebedor. Espero que el procés acabi (i acabi bé), s'acabin les desigualtats al nostres país i la corrupció passi de ser el pa de cada dia a ser una anècdota del passat.
Bon any 2015!

Aquí podeu recuperar el missatge del President. Per cert, el van seguir 513.000 espectadors i un 20'4% a TV3, i un 5'6% de quota i 142.000 espectadors a 8TV:

          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada