dissabte, 20 de desembre de 2014

La gran família imputada

Aquesta setmana hem conegut que Jordi Pujol i Marta Ferrussolaputats per l'anomenat ''cas Pujol''. Al·leluia! Ja està tota la família embolicada! (bé, menys en Josep Pujol, l'únic que es salva). És la primera vegada que un expresident de la Generalitat és imputat per delictes de corrupció. La imputació de Pujol (pare) i la seva dona ve arran de la confessió de l'expresident sobre que tenia diners a Andorra el passat mes de juliol. Però això ve de més lluny. Els Pujol són una família que han sabut sempre guanyar diners de forma ràpida.

Per començar, el primer imputat, Oriol Pujol. L'exsecretari general de CIU és imputat dintre del ''cas ITV'', per regalar estacions a amics a canvi de regals. Va deixar les seves funcions al Parlament, però va mantenir el seu escó durant quasi bé un any. També ha estat imputada la seva dona. El fill gran, Jordi Pujol Ferrusola, va ser impuntat després de que la seva amant, Victòria Álvarez, expliqués que ell baixava d'Andorra amb motxilles plenes amb bitllets de 500 euros. La seva ex-dona, Mercè Gironès, també ha estat imputada en aquest cas. El petit, Oleguer, està imputat per haver fet negocis ''turbis'' amb la seva agència d'hotels a l'estranger. I, per últim, la Marta i la Mireia han estat imputades aquesta setmana, juntament amb els seus pares.

Aquest és un petit resum de com una família que, durant 23 anys va tenir pràcticament tot el poder a Catalunya, han acabat d'aquesta manera tant trista. Espero que la justícia els posi al seu lloc a tots. I com va dir l'expresident a la seva compareixença al Parlament, ''si vas segant una branca, al final hi cauen tots els nius''.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada