dilluns, 15 de desembre de 2014

La solidaritat, una estructura d'estat

Sempre s'ha dit que els catalans som molt egoistes i que ho volem tot per nosaltres. Ahir, però es va tornar a trencar aquest tòpic. Més de 8 milions van ser recaptats per La Marató de TV3 que, des de fa 23 anys, ajuda a la investigació de les malalties. Ahir, les del cor. És, sense cap mena de dubte, el moviment què més persones aconsegueix mobilitzar tantes persones al nostre país.

Va ser un espectacle preciós i emocionant. Durant més de 15 hores, Mònica Terribas i Quim Masferrer van conduir el programa més solidari del món. Per coses com aquestes és necessària una televisió pública, capaç de fer coses que mai podrien fer les privades. D'acord, hi van haver problemes tècnics, però vam tenir a tot Catalunya junta per una causa solidària, i això, diguin el què diguin, és molt bonic i té un preu d'or. Vam poder escoltar el testimoni de persones que han patit una mort sobtada, o què tenen alguna malaltia estranya que fa referència al cor.

Vaig quedar emocionat d'una cosa que només la gent és capaç de tirar endavant. Una vegada més, gràcies a TV3 i Catalunya Ràdio, i a tots els que han donat diners, som el poble més solidari del món. A gaudir-ho!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada