dissabte, 6 de desembre de 2014

L'esperada i tensa entrevistaFinalment, Pablo Iglesias va ser entrevistat a TVE. Com a aficionat al periodisme de servei públic i seguidor de la política, hom no es va voler perdre la primera entrevista a un membre de Podem a la televisió pública estatal. Una entrevista que, per cert, va començar 5 minuts tard del què és habitual.
Per primer cop en molt de temps vaig sintonitzar el canal 24 Horas, un canal que el tinc darrere del 3/24 perquè és de gènere informatiu, però que no miro mai. Per començar, un Pablo Iglesias amb un llaç taronja per defensar els serveis públics de ràdio i televisió.

Va ser una entrevista tensa. Per a començar, el líder de Podem va retreure al director del programa, Sergio Martín, que feia un any que no anava al programa, i que era allà gràcies a la pressió dels treballadors de RTVE. Tot seguit, ell li va etzibar que també era treballador de TVE. Francament, dels tertulians se'n podia esperar ben poc. Semblava una tertúlia d'Intereconomía, la COPE o 13TV, entre els quals hi habia Alfonso Rojo, aquell periodista que dirigeix aquell mitjà comprat amb diner negre del PP. En tot cas, a Iglesias li va preguntar quins eren els seus objectius si arribava al poder, el seu programa econòmic, les seves propostes per reduir l'atur, etc...

Durant tot el programa van haver-hi discussions i pujades de to importants per part dels tertulians, però també del presentador. Sergio Martín, presentador del programa, va fer algunes preguntes completament desafortunades, com per exemple, donar-li al convidat l'enhorabona perquè han sortit de la presó alguns presos d'ETA. A més, el seu to agressiu deixaven palès de la seva incapacitat per dirigir aquell programa, entrevista a ningú i, molt menys, dirigir l'únic canal d'informació 24 hores de l'estat. Vaig quedar decebut, però era el que m'esperava, francament. Ara Pablo Iglesias ja té la seva primera entrevista a TVE. Tensa, sí, però la té.

Si sou com jo i mai, o quasi bé mai, sintonitzeu aquest canal, us deixo l'opció de recuperar aquell espectacle:

           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada