dissabte, 3 de gener de 2015

D'això se'n diu ''començar l'any malament''

''Quina manera de començar l'any!''. Això va ser el que van dir els vora 500.000 espectadors que va tenir la retransmissió de les campanades a Canal Sur. En el moment estel·lar no se'ls hi passa una altre cosa pel cap que anar a publicitat, i deixar als espectadors amb el raïm al plat. Això, però, ja s'ha carregat al director d'antena, que portava 25 anys a la casa.

Molta indignació va ser el que va planar entre molts andalusos, especialment els d'Almeria, queixant-se de que la seva televisió els ignorava i, que per una vegada que venien allà a emetre les campanades, ho feien malament. Ara les xarxes van plenes de vídeos casolans fets per famílies que havien decidit confiar a Canal Sur el seu moment per començar malament, i molts d'ells van pensar que va ser una decisió completament equivocada. L'any vinent estarem atents de les audiències que aconsegueix la televisió andalusa, després del descrèdit aconseguit en aquesta ocasió.

Aquí teniu el moment estel·lar. Gaudiu-lo. I si voleu riure de valent, busqueu els vídeos casolans a Youtube. Són massa!
     
            

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada