dissabte, 7 de març de 2015

Ja era hora!

No acostumo a veure el programa d'en Cuní a 8TV, però avui m'he assabentat que dilluns passat va entrevistar a Lluís Tejedor, alcalde del Prat des de fa 33 anys. I, sorpresa, Tejedor va anunciar que aquestes eleccions municipals es presenta per última vegada. Ja era hora! Sí senyor! Quan ho sentit m'he posat a saltar. No m'ho podia creure! Tot i que encara falten 4 anys, els pratencs i pratenques coneixerem un altre alcalde, encara que també sigui d'ICV. 33 anys ocupant el despatx més important de la Plaça de Vila, 1 del Prat, construint i enderrocant alhora, fent i desfent al seu gust, etc...

No sé si per por al canvi o per poca consciència ciutadana, però en Tejedor ha guanyat les eleccions fins a 8 vegades, algunes d'elles amb majoria absoluta. Cap persona a l'estat ha ocupat mai durant tant de temps un càrrec públic, en democràcia, és clar. L'ajuntament del Prat s'ha convertit en una cova, fosca, on els d'ICV i el PSC es claven ganivets constantment, però segueixen units per amor, al poder. Són moltes les coses populistes que ha fet l'alcalde, però la més destacable és, sens dubte, la d'ignagurar la nova Plaça Catalunya pocs mesos abans de les municipals i amb un alcalde imputat per haver cobrat sobresous en valor de dietes a la Federació Catalana de Municipis. Vaja, un rentat de cara però sense que ho sembli. També ha explicat la decisió de l'ajuntament de comprar la Granja Torres, però, quant ens costarà als ciutadans mantenir-la?  Ah! I parlat del plantejament del seu partit respecte la independència, que ara abraça una mena de federalisme. No oblidem, però, que Tejedor es va negar a fer el ple extraordinari sobre el 9-N. Es va acabar fent, però amb molta pressió.

I per acabar vull fer una valoració de l'entrevista. Cuní! Com no li vas preguntar res sobre la FCM? Era pregunta obligada! Un periodista incisiu com se suposa que ets no podia deixar passar aquesta oportunitat. Molt decebut de tú Cuní, en fi, com moltes vegades últimament, per desgràcia.

Si voleu veure, o recuperar l'entrevista, aquí teniu l'enllaç

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada