dimarts, 24 de març de 2015

Qüestió de prioritats

Tot i que a vegades també afecta a programes que m'agraden, l'actualitat mana. I avui ha passat un fet prou important i noticiable com per modificar les graelles de les cadenes de televisió, públiques i privades. Només puc parlar de la gran cobertura de TV3, donant informació detalla minut a minut a ''Els Matins'' i amb un especial que ha començat a les 13.30h fins al Telenotícies Migdia, amb connexions amb l'Aeroport del Prat, París i Berlín. A Telecinco han decidit allargar ''El programa de AR'' per donar l'última hora de l'accident, cosa que no ha agradat gens ni mica als seguidors de ''Mujeres i hombres y viceversa''.

''Amos a ver mucha pena todo lo del avión y tal vale? Pero que pasa que no me van a poner #myhyv? Muy mal Tele 5 ehh????'' o ''MUCHÍSIMAS GRACIAS A TODOS!!!! Por fin me ponen #myhyv. Gracias Tele 5. Y a los del avión, a las 3 en el telediario. Un besiiii??'' són els comentaris que s'hi poden trobar a l'olla de Twitter respecte a la decisió de la cadena de Mediaset. No m'agrada dir aquestes coses perquè sona intolerant, però odio Telecinco, la seva graella en general i aquest programa en particular. És vomitiu. A qui pot fer-li gràcia veure a 4 arreplegats que no han fotut res en sa vida barallant-se per un noi o una noia, i arrossegant-se d'aquesta manera tant primitiva, masclista i antiquada? No ho entenc, de veritat. I el mateix em passa amb ''GH'' i ''Sálvame''.

El més preocupant, però, es que aquesta gent són els que se suposa que han de treure Espanya de la crisi i aixecar la seva economia. I no és pas la primera vegada que passa. Van fer-ho també el dia de l'abdicació del Rei. És a dir, un dels fet més important dels últims 40 anys i els senyorets indignats per no poder veure a la Jesy i el Pirulo en jacuzzi fent-se petons. A més, cada vegada són més els joves pensen que aquesta és la solució als seus problemes econòmics, és a dir, anant a un programa d'aquest i guanyar quantitats grandioses de diners sense fotre ni brot. Molt i molt preocupant. Ja poden morir 150 persones, però que no ens toquin el programa que muntem la revolució! Molt i molt preocupant. Ens ho hauriem de fer mirar i reflexionar quina mena de societat volem per al futur. No obstant, vull enviar el meu suport a totes les famílies i persones que han perdut algú en aquest terrible accident. Em sap molt greu. I, repeteixo, els dels comentaris són els que el dia de demà hauran d'aixecar un país en runes. Doncs estem arreglats!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada