diumenge, 28 de juny de 2015

No siguis gallina, sigues potablava!

Ja està. Els Castellers del Prat ja som colla de ple dret. Els nervis que hi havien al principi van transformar-se en un oceà d'alegria i satisfacció. I es que un bateig casteller no passa cada dia, i menys de la forma que ho vam fer. Vam aconseguir descarregar els 3 castells que tant havíem assajat; el 4d6, el 3d6 i el 3d6a. I au, ja duem la nostra camisa pota-blava! Ahir les coses van sortir perfectes. Tota la plaça era una pinya i molts ciutadans van ajudar-nos a realitzar aquell somni. Evidentment, també ens van ajudar els Castellers de Cornellà i els Laietans de Gramenet, els nostres padrins i els que ens van convidar fora del Prat per primer cop.

Ahir fou una jornada calorosa i la nova camisa ens feia suar en excés, però això no ens llevava l'il·lusió que representa estrenar-la. El somriure d'orella a orella era present a tots els membres de la colla, sense cap mena d'excepció, com tota la gent que ens ajudava. Els Castellers de Cornellà també van completar una bona diada, descarregant un 4d7, un 3d7 i un 4d6a. Pitjor els hi van anar les coses als Laietans de Gramenet. Van intentar els 3 cops aixecar el 3d6, però en cap dels casos van aconseguir que l'enxaneta aixequés l'aleta. Cal destacar, però, que van acabar l'actuació amb 3 pilars de 3 amb baixos amb alguna discapacitat. Un fet que els honora.

Quan recordo la vibrant jornada d'ahir no puc estar-me de fer una ullada cap enrere, i recordar tots els moments viscuts. Els assajos, la presència a actes de la ciutat, la primera sortida sortida a Santa Coloma de Gramenet, la sortida a Viladecans, etc... Al final, la feina ben feta té la seva recompensa.

Ara tenim camisa i tenim plaça, però això no hauria sigut possible sense els músics, els tècnics, tots els membres de la colla i, sobretot, una cap de colla amb una santa paciència i una devoció entregada amb la causa. Què més podem demanar? Doncs salut, força, alegria i que l'any vinent seguim treballar per, com diu un amic meu, convertir aquesta colla en la primera de nou de la comarca. I de ben segur que, amb força, equilibri, valor i seny algun dia ho aconseguirem.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada