dimecres, 23 de setembre de 2015

L'atzucac de Rajoy

A Espanya hi ha una frase que diu: ''El más tonto es abogado''. Doncs bé, el president del seu govern va fer bona aquesta frase. Mariano Rajoy, per cert, de professió advocat, va fer el ridícul ahir en una entrevista a Onda Cero, on va quedar demostrat el seu desconeixement total de la Constitució. Aquest home va quedar en evidència quan va dir que els catalans perdrien la nacionalitat espanyola i l'europea. Error! La santa, sagrada i intocable constitució diu que ''Cap espanyol d'origen pot perdre la seva nacionalitat''. Per tant, com Espanya forma part de la Unió Europea, mantenint la nacionalitat espanyola, de retruc, mantens l'europea.

La cara del periodista pagava. No sabia a on mirar perquè es pixava de riure. I es que és per riure, o més aviat per plorar. Aquest senyor i el seu govern mostren un desconeixent majúscul de la Constitució que tant defensen. És molt trist veure com el senyor Rajoy va fent el ridícul allà per on va. Fins i tot, aquells mitjans que es consideren afins al PP. El seu ridícul serà recordat durant molt de temps, perquè cal recordar que aquest home és funcionari. Però no un funcionari qualsevol, sinó el cap de tots els funcionaris. Per tant, hauria de mostrar un mínim de coneixement de la Constitució. Sobretot si es passa el dia predicant que s'aplicarà amb duresa si a Catalunya ''s'incompleix la llei''. Com ho pot saber?

No és pas el primer cop que aquest home i/o algú del seu govern fa el ridícul. I tampoc serà l'últim. Encara queden dies de campanya, i encara en podem sentir de molt grosses. No volia ser ''presidente de la nación''? Doncs s'hauria d'estudiar un pèl la constitució, que després es fa el ridícul i no se sap perquè. Acabaré aquest article amb un altre frase típica espanyola, que personificaré dedicada al protagonista del redactat: ''Marianito, Marianito. Si no sabes governar, ¿Por qué te metes en este lío?''.

               

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada