dijous, 17 de setembre de 2015

Societat Feixista Catalana

Ja fa força temps que es remoreja sobre els vincles de Societat Civil Catalana amb l'extrema dreta, sobretot, tenint en compte que el president de l'entitat en qüestió, Josep Ramon Bosch, és fill d'un conegut militant d'extrema dreta de Santpedor i va militar a Falange española de las JONS durant la seva joventut. Doncs bé, aquests rumors han passat de ser rumors a ser realitats. Un treball en profunditat del periodista Jordi Borràs a ''El Món'' desvetlla els vincles del president de l'entitat unionista i les pràctiques mafioses que aquest utilitzava a Facebook, fent servir un perfil fals, anomenat ''Fèlix de Sant Serní de Tavèrnoles'', per insultar a determinants personatges de caire independentista.

I compte, que no parlem d'insults menors, sinó delictes tipificats als articles 169, 170, 205, 208 i 209 del Codi Penal, contra persones com el jutge Vidal, Pilar Rahola, Hilari Raguer, Arcadi Oliveras, Artur Mas i David Fenàndez. També, des d'aquest perfil fals, fa referències cap a entitats il·lustres de l'extrema dreta catalana, com els terroristes de Milícia Catalana i el Casal Tramuntana. Boicots cap a empreses catalanes, referències a Fuerza Nueva, enllaços des del portal Dolça Catalunya, ... En fi, un autèntic aparador del feixisme i l'extrema dreta, tot el que no volia ser SCC des d'un principi, però ho és del seu naixement.

Han tancat aquest perfil, però segur que aquest bon home n'obrirà un altre per seguir fent el mateix que ara amb tota la impunitat del món, com si fos normal. I, mentrestant, la Unió Europea seguirà reconeixent la feina que fa SCC per ''la unitat de la nació''. Jo, si fos la comissió europea, el tancaria ben lluny d'aquí a aquest home. I no cal que ens esforcem en denunciar-ho, perquè m'hi jugo un pèsol  a que la justícia espanyola restarà passiva i, fins i tot, ho atribuirà a la llibertat d'expressió. Una autèntica vergonya i un gran despropòsit. Ara, però, es descobreix el que és SCC des del principi: Un cau de fatxes, feixistes i anti-demòcrates que utilitzen la violència i l'insult per creure's alguna cosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada