dijous, 11 de febrer de 2016

25 anys divertint els vailets catalans

El temps passa molt ràpid i, de forma inconscient, ens plantem a l'edat adulta. És el que li ha passat al Club Super3, el gran club infantil de Catalunya. Avui fa 25 anys, a les 17:28h començàven les emissions del nou programa infantil de Televisió de Catalunya.

Eren molts els infants que, en acabar l'escola, corrien cap a casa per gaudir del berenar mentre veien els seus dibuixos preferits i les peripècies del Petri, la Nets, en Megazero, en Tomàtic, la Ruïnosa i la Supermà. Però el Super3 anava i va molt més enllà. És un club ple d'avantatges, on els seus socis, els súpers, tenen un carnet amb el que poden gaudir de múltiples activitats arreu del país.

I la cosa encara no acaba aquí. El club Super3 té un canal propi, el Canal Super3; una revista, la Súpers; una pàgina web, referència entre el públic infantil: super3.cat i una festa pròpia, La Festa dels Súpers, un dels esdeveniments més multitudinaris que se celebren cada any al nostre país. I parlem de xifres: El Club Super3 és el club infantil gratuït més gran d'Europa amb més 1.500.000 de socis i sòcies.

Aquest club ha sigut capaç de vertebrar tots els infants d'un país i fer la indústria audiovisual infantil catalana un èxit absolut. Podem dir perfectament, doncs, que el Super3 és una autèntica estructura d'estat. Ah! I també ens va dotar d'una cosa que abans no teniem: Una cançó d'aniversari en català. Doncs bé, 25 anys després. el famós Anys i anys, per molts anys! no falta a cap aniversari a Catalunya.

Avui és un dia en què cal mirar enrere i veure les coses que ha sigut capaç de fer el Super3. Qui no s'ha llevat mai d'hora per veure el seu nom a la pantalla durant uns segons el dia del seu aniversari? I les cartes que arribaven a casa? I les activitats que podies fer amb el carnet? No tothom ho pot dir!

El Super3 és un producte d'èxit de la televisió pública, més que consolidat i en perfecte estat de forma. Com a soci 812.419 només puc tenir bons records i paraules d'agraïment per tots els professionals que hi ha dedicat mitja vida a que aquest projecte fos un autèntic èxit. Moltes felicitats per aquests 25 anys, i que en siguin molts més! Avui i sempre, tots som súpers!

11 de febrer, el Super3 celebra 25 anys (CCMA)
Moments mítics


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada