divendres, 26 de febrer de 2016

''Dimitir'' no és un mot rus

Una de les coses que fem els humans, quan plou, és aixoplugar-nos a cobert per evitar ser remullats per un intens xàfec. Al PP passa el mateix: S'aixoplugen de la gran pluja de casos de corrupció que esquitxen el partit. Un dels casos més sonats el trobem a la ciutat de València, on els regidors PP del consistori en qüestió, dirigits durant 25 anys per Rita Barberá, han quedat tots imputats per corrupció. TOTS! No se n'ha salvat ni un!

Algú, una mica ingenu, pensarà: ''Home, si la responsable d'aquest percal és la Rita, haurà de dimitir, no?''. Ja! Això no s'ho creu ni el militant més innocent del PP! Rita Barberá, exalcaldesa i senadora valenciana del PP, ha anunciat que no pensa dimitir, i ni s'ho planteja! Qui podria esperar menys de l'eternament honrada Barberá? Mai l'hem vista donant suport a en Paco Camps ni dient res de l'Alfonso Rus, oi? Qui pot qüestionar una política exemplar com ella? Que les bosses de mà que duia només eren regals!

Ara seriosament: Després de veure la roda de premsa que Barberá oferí dijous vaig treure dues conclusions: Que anava borratxa i que no en té gaire, de dignitat (tot i afirmar que la volia comprar). Una persona que té el partit farcit de múltiples casos de corrupció i que ni es planteja dimitir no pot tenir ni un polsim de dignitat, ni la pot comprar.

La corrupció al País Valencià ha sigut institucionalitzada. Els ciutadans, però, han obert els ulls i han dit prou a una organització corrupte que s'ha fet gran gràcies a múltiples trames fosques i opaques. El mínim que s'ha de fer és fotre fora la senyora Barberá del senat de forma INMEDIATA! Si no, podrà semblar dues coses: O bé que el mot ''dimitir'' no existeix al DRAE o bé no existeix al petit seny dels dirigents del PP.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada