dimecres, 15 de juny de 2016

Canvi de cromos

La campanya electoral que ens toca viure és tant austera que, fins i tot, s'ha retallat la despesa en debats. Ja teniem costum a veure'n 3 o 4 (a 2, a 4, 6, a 8, ...), però aquest cop només en tenim un. Millor.

El debat fou pobre, sense gràcia. No hi va haver grans titulars i els candidats no mostraven gaire empatia amb el públic. Menys ho feien els moderadors i realitzador de l'Acadèmia de la Televisió, que semblava que havia organitzat el 1r cara Felipe González-José María Aznar, aquell llunyà 1993.

Igualment, però, hi hagué una notícia destacada: Iglesias anuncià que el referèndum ''no és una línia vermella'' per Podemos. Vaja, la proposta estrella del partit del canvi ha caigut. Però no es pensin que desapareix: A partir del 26 de juny, Xavier Domènech, ministre de la Plurinacionalitat.

Sembla que no hem après allò de l'Apoyaré del mag Zapatero, que ens va prometre un Estatut i ens el va canviar per un completament escapçat. Vivim en un bucle en què no paren de prometre coses i, nosaltres, rucs, ens les creiem perquè sí. En fí, ens han tornat a donar gat per llebre, i en van...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada