dimecres, 22 de juny de 2016

Estat farcit de clavagueres

Tots sabem que l'estat espanyol funciona de forma escandalosament fosca i opaca. Això no és cap novetat, igual que tampoc ho és que les institucions d'aquesta màfia (així de taxatiu) ha volgut aturar el procés sobiranista català de qualsevol tipus. El mètode actual? Utilitzar el ministeri de l'Interior i l'Oficina Antifrau de Catalunya per conspirar i publicar escàndols contra polítics d'Esquerra Republicana i Convergència Democràtica per bombardejar el procés; concretament Oriol Junqueras, Felip Puig i Francesc Homs.

El ministre tenia una perfecte conxorxe: Utilitzar l'Ofinia Antifrau i el ministeri de l'Interior, amb la col·laboració de l'editorial Planeta (editor de La Razón i La Sexta) per fer esclatar una bomba informativa quan faltaven pocs dies pel 9-N, seguint així amb la seva tàctica de polititzar la justícia i sol·lucionar un afer polític.

El més greu de tot plegat, però, és que el president del govern espanyol en té coneixement de tot plegat. Mariano Rajoy n'estava assabentat, i ha practicat una homertà digne de la màfia, com desgraciadament és habitual. Ha actuat com si fos el cap de la màfia italiana, sent això una nova demostració de la llei del silenci i l'encobriment que ha caracteritzat aquest govern durant l'última legislatura.

Aquest escàndol, però, també serveix per comprovar com l'estat fabrica les proves quan no hi apareixen. ERC, que al seu historial hi ha llums i ombres, té un historial net pel que fa a casos de corrupció, i que tot el que surt és fabricat i inventat. A què esperem per declarar la DUI?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada